Job Opportunities

Working at Royal Dirkzwager

We are always looking for enthusiastic colleagues to join our team!

If you are interested in working with us but you don’t see the right job on our vacancy list? We are always happy to welcome talented new people. Just send us your CV and letter of motivation (pz@dirkzwager.com) and we will reply as soon as we can.

Maritime security officer Royal Dirkzwager

Het ene moment roep je een schip op via VHF en het volgende moment zit je met een schip in nood aan de telefoon. Ondertussen hou je de scheepsbewegingen op zee in de gaten, bel je met agenten en terminals en gaat er een alarm af van een platform vanwege een schip of jacht op ramkoers.


Een baan bij Royal Dirkzwager is geen dag hetzelfde. In het Controlroom Team ben jij onderdeel van medewerkers die allemaal gemotiveerd zijn om 24/7 iedereen op zee veilig te houden. De functie als Maritime security officer is een verantwoordelijke functie. Je bent o.a. bezig met twee belangrijke aspecten, vts-operator & safety and alert. Verantwoordelijkheidsgevoel, een stevige persoonlijkheid, goed kunnen schakelen, prioriteiten stellen en stressbestendigheid zijn basisvaardigheden die nodig zijn om gevaarlijke situaties op zee te voorkomen. Onze klanten leggen de veiligheid van hun bedrijf en hun mensen in onze handen.

 

Dat er veel komt kijken bij deze functie is misschien al duidelijk. Daarom zullen je nieuwe collega’s je tijdens een intensief inwerktraject meenemen in de voor hen, vertrouwde wereld van maritieme veiligheid. Naast het juiste karakter heb jij minimaal een mbo opleiding. Beschik je naast (uiteraard) uitstekende communicatievaardigheden en een klantgerichte instelling, over vloeiende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden. Je voelt je thuis in een omgeving vol met computers en data systemen. Werken in ploegendiensten zijn voor jou uiteraard geen probleem. Het is een pré als je affiniteit en/of ervaring hebt in de scheepvaart, haven, vervoer of vergelijkbaar.

Je zal onderdeel worden van een enorm loyaal en hecht team. Je krijgt een basissalaris en onregelmatigheidstoeslag voor de diensten in de avond, nacht of weekend. Naast een intensief inwerkprogramma zul je verschillende certificaten moeten behalen en regelmatig bijscholing krijgen.

 

Royal Dirkzwager is een begrip en de specialist in de maritieme en offshore wereld. Toen de Nieuwe Waterweg in 1872 geopend werd, begon Maassluizer Gijs Dirkzwager te paard met het melden van de schepen die aankwamen in Hoek van Holland naar de reders in Rotterdam. En dat doen we eigenlijk van vandaag nog steeds. In de loop der tijd hebben we ons dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Onze specialiteit is het monitoren van scheepsbewegingen, in de haven, op volle zee en rondom offshore objecten. Dit doen wij vanuit onze Control Tower in Maassluis, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen. Of het nu gaat om het besparen van tijd en geld, het waarborgen van de veiligheid van mensen en materieel op zee of het verminderen van de belasting op het milieu. Denken in oplossingen voor de uitdagingen in de maritieme en offshore wereld. Dat is wat Koninklijke Dirkzwager al sinds 1872 beweegt.

 

Meer weten?

Heb je vragen over Royal Dirkzwager of deze vacature? Neem dan contact op met Kitty onze HR Manager via pz@dirkzwager.com of 06-20497056.

 

Ja, ik wil deze baan!

Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar pz@dirkzwager.com. In je motivatiebrief horen wij graag waarom je voor ons zou willen werken.

Open internship application

Are you a student and are you looking for an interesting internship or graduation project? Have you looked at current internships but do they not match your wishes or background? If so, send us an open internship application to pz@dirkzwager.com.