Job Opportunities

Working at Royal Dirkzwager

We are always looking for enthusiastic colleagues to join our team!

If you are interested in working with us but you don’t see the right job on our vacancy list? We are always happy to welcome talented new people. Just send us your CV and letter of motivation (career@dirkzwager.com) and we will reply as soon as we can.

Maritiem Operator

Als Maritiem (VTS) Operator in de 24/7 ploegendienst roep je het ene moment een schip op via VHF en het volgende moment zit je met een schip in nood aan de telefoon. Ondertussen hou je de scheepsbewegingen op zee in de gaten, bel je met agenten en terminals en gaat er een alarm af van een platform vanwege een schip of jacht op ramkoers. Voel jij je thuis in een omgeving vol met data systemen en kan jij orde houden als je met meerdere dingen tegelijk bezig bent? Dan is dit de baan voor jou.

 

Wat ga je doen?
Als Maritiem (VTS) Operator is geen dag hetzelfde. Je maakt onderdeel uit van het 24/7 Controlroom Team. In je functie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op zee. Je bent onder andere bezig met het bewaken van mensen en platformen, het monitoren van scheepsbewegingen in en rondom Rotterdam en de Noordzee. Daarnaast heb jij vanuit de Controlroom ook first responder role bij crisis situaties op zee.

 

Wie zijn wij?
Royal Dirkzwager is een begrip en de specialis in de maritieme en offshore wereld. Toen de Nieuwe Waterweg in 1872 geopend werd, begon Maassluizer Gijs Dirkzwager te paard met het melden van de schepen die aankwamen in Hoek van Holland naar de reders in Rotterdam. En dat doen we eigenlijk van vandaag nog steeds.

Onze specialiteit is het monitoren van scheepsbewegingen, in de haven, op volle zee en rondom offshore objecten. Dit doen wij vanuit onze Control Tower in Maassluis, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen. Of het nu gaat om het besparen van tijd en geld, het waarborgen van de veiligheid van mensen en materieel op zee of het verminderen van de belasting op het milieu.

 

Wie zoeken wij?
Het juiste karakter passend bij de rest van het team is belangrijk, daarnaast zoeken wij bij jou het volgende:

  • Je hebt minimaal een mbo opleiding afgerond het liefst in een scheepsvaart richting;
  • Je bent vloeiende in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent stressbestendig, kunt goed prioriteiten stellen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een klantgerichte instelling;
  • Werken in ploegendiensten is voor jou geen probleem; Het is een pré als je affiniteit en/of ervaring hebt in de scheepvaart, haven, vervoer of vergelijkbaar.

 

Wat bieden wij?
Dat er veel komt kijken bij deze functie is misschien al duidelijk. Daarom zullen je nieuwe collega’s je tijdens een intensief inwerktraject meenemen in de voor hen, vertrouwde wereld van maritieme veiligheid. De functie is een 5-ploegen dienst 24/7, daarnaast bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) inclusief 30% volcontinu ploegentoeslag
  • Een persoonlijk keuzebudget
  • Parttime werken is bespreekbaar
  • Korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur
  • Maar misschien nog wel het belangrijkste: iedereen staat binnen onze organisatie voor elkaar klaar!

 

Meer weten of solliciteren?
Heb je vragen over Royal Dirkzwager of deze vacature? Neem dan contact op met Kitty onze HR Manager via career@dirkzwager.com of 06 2049 7056. Direct solliciteer kan je hier.

Open internship application

Are you a student and are you looking for an interesting internship or graduation project? Have you looked at current internships but do they not match your wishes or background? If so, send us an open internship application to pz@dirkzwager.com.