Hulp nodig? Gebruik de app KNRM Helpt

22.07.2016

Vanaf 19 juli 2016 is de nieuwe versie van KNRM Helpt beschikbaar.

 

U vindt snel informatie voor uw voorgenomen vaartocht. Ook onderweg bepaalt uw positie welke informatie u krijgt over het weer, het getij en bijvoorbeeld de marifoonkanalen. Met het nieuwe centrale menu 'navigeert' u nu gemakkelijker door de app. Uw vaartuiggegevens beheert u voortaan alleen in de app.

Met de KNRM Helpt app hebt u snel contact met de juiste hulpinstantie. Uw positie bepaalt naar welke hulpinstantie wordt gebeld, ook in het buitenland. U kunt kiezen uit het doen van een Noodoproep of een Assistentie oproep voor niet-spoedeisende hulpverlening. Als u een vaarplan hebt ingesteld en u komt niet op de opgegeven tijd aan, dan start de app automatisch een noodprocedure met berichten en acties.

 

De app is te vinden in de App Store voor iPhones en in de Play Store voor Android smartphones. Voor nieuwe gebruikers om te downloaden en te installeren of als update voor bestaande gebruikers. Er zijn een aantal handige uitbreidingen toegevoegd en er zijn belangrijke verbeteringen doorgevoerd. Zie ook https://www.knrm.nl/helpt.

 

Veilige vaart gewenst en nog meer veel vaarplezier met KNRM Helpt!


Print
 
 

News